FEBO ALMERE BUITEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Almere Buiten. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 23:42 Bezorging was vlot voor zondagavond. Alle hapjes waren warm in tegenstelling tot vorige x. De patat ongezout zoals verzocht.. prima zover. Spijtig genoeg alleen en erg lange haar de hap van de kipburger. Jammer! Kortom, een wereldprestatie voor Febo.
25 sep 2022 om 22:59 Slappe friet en ik had zonde zout besteld en kreeg het met heeeeeel veel zout erop
25 sep 2022 om 20:24 Bezorging ruim binnen de tijd echter was de Patat was erg slap, jammer!
25 sep 2022 om 19:58 De bezorging was sneller dan aangegeven. Maar de patat was oud en taai, duidelijk twee keer gebakken. De milkshake die we hadden was waterig, dus die heeft veel te lang gestaan. Helaas voor ons geen Febo meer bezorgen.
22 sep 2022 om 21:48 Hele aardige bezorger . Eten was lekker warm en op tijd
21 sep 2022 om 20:05 De bezorging was een half uur te vroeg, gelukkig was ik al thuis. Alles behalve de patat was koud. Dit ben ik niet gewend van febo.
21 sep 2022 om 18:26 Drinken was er super snel ben echt tevreden ik zal vaker gaan bestellen top service
11 sep 2022 om 23:46 Eten heerlijk, snelle en vriendelijke bezorging. TOP
8 sep 2022 om 16:12 Was heerlijk eten, netjes optijd snelle bezorging Toppers
7 sep 2022 om 20:23 Echt altijd super snel bezorgd. En nog heerlijk warm ook.
7 sep 2022 om 1:20 TOPPPPP service en snelllllll